uv_pro_logo

UV Pro är en mycket avancerad teknisk produkt, utvecklad för både utomhus- och inomhusanvändning. UV Pro-tygerna är kända för sin färgbeständighet, de står emot UV-strålning och tuffa väderförhållanden. Det gör UV Pro
till ett givet val utomhus.

 

EGENSKAPER
* Färgbeständigt: bleknar inte, blockerar solens skadliga UV-strålar
* Hållbart: slitstarkt och anpassat för tung användning
* Vatten- och fläckavstötande
* Naturligt mögelresistent

 

SORTIMENT
Se tygerna på UV Pros webbplats
www.uv-pro.com

 

5_year_warranty
UV Pro erbjuder 5 års
garanti mot blekning.

insideout_winter_28_705x365

Användningsområden

UTOMHUS

UV Pro-tygerna är konstruerade för att hålla i många år utan att förlora sina unika egenskaper. De är hållbara, färgbeständiga samt vatten- och fläckavstötande. Det gör att de passar utmärkt till utemöbler, poolmöbler, solstolar, terrassmöbler, båtkapell med mera.

UV Pro-tygerna blockerar upp till 90 procent av solens skadliga ultravioletta strålar och fungerar därför även utmärkt till parasoller.

INOMHUS

UV Pro-tygernas tålighet och mångsidighet gör att de även passar bra i inomhusmiljöer. De håller inredningen fräsch i år efter år. Draperier, gardiner, kuddar, plädar, mattor, täcken och skärmar är exempel på användningsområden.

Miljö

Alla UV Pro-tyger är Oeko-Tex® Standard 100 certifierade (säkerhetsstandard och kvalitetsmärke för den internationella textil- och konfektionsindustrin).

Alla UV Pro-tyger möter eller överträffar de stränga Reach-bestämmelserna (europeiska standarder och regler för att motverka användning av farliga processer, kemikalier eller ämnen).
Confidenceintextiles